Ajánlások/Tanítványaim

Zsófi

Érintésemmel szeretnék neked történeteket mesélni önmagadról. Legyen az bármi a múltadból, vagy ami most a jelenedben nagyon foglalkoztat, de az is lehet, hogy olyasvalamit fogsz kapni, aminek fontos szerepe lesz a jövődben. Ez a szép a tantra masszázsban, hogy az ember mindig olyat kap, amire épp a legnagyobb szüksége van és a nyugodt, meditatív állapot, ahová elkísérlek sokféle tapasztalásra ad lehetőséget.

Ígérem, hogy olyan teret biztosítok neked, ahol teljes biztonságban átélhetsz bármilyen új élményt és lényed teljes elfogadásban lehet jelen.

Kata

A tantrát mint önismereti utat már egy ideje járom. Nekem a tantra maga az élet szeretete, ahogy mondani szoktam én az életbe vagyok szerelmes.

Az igazán szeretettel teli érintések gyógyítják a lelket és nyitják a testet, oldják a bennünk keletkezett blokkokat. Ezen részek oldásával az emberben mindig egy kis rész újjászületik.
Különösen fontosnak tartom nő társaimmal való közös munkát, legyen szó akár trauma utáni állapot feldolgozásáról, női energiák visszaállításáról, szexualitás fejlesztéséről.
Masszázsaim során a célom, hogy elkísérjelek téged, szeretetben és biztonságban az Önmagad felé vezető úton, ahol megtapasztalhatod, hogy milyen a valódi feltétel nélküli szeretet. Ahol tényleg csak Önmagadra kell koncentrálnod.
Minden út egy tapasztalással kezdődik, merj rálépni erre az útra, és én segítek, hogy szabadon szárnyalhass.

Dávid

Szeretettel és figyelemmel teli érintéssel biztosítom neked azt a biztonságos, ellazult teret, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz, önmagad elfogadásához és szeretetéhez. Mindent megteszek azért, hogy azt kaphasd, amire a leginkább szükséged van.
A tantrikus jóni masszázs segíthet oldani fizikai, mentális, érzelmi, energetikai és szexuális blokkokat. Lehet, hogy új érzéseket, érzeteket tapasztalsz majd, vagy hogy új emberek, lehetőségek érkeznek az életedbe.

Minden alkalom más és más, jó ha elvárások nélkül, nyitottan fogadod az élményt. Így lehetnek igazán emelő, ébresztő megéléseid.
Itt önmagad lehetsz, nem kell senkinek megfelelned. Ez az idő csak a tiéd, minden csak rólad szól. Nem kell semmiféle viszonzáson gondolkodnod, szabadon elmerülhetsz az érintések befogadásában.